Топ вести
29.09.2022 - Специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-Видин
29.09.2022 - Областният управител на Видин обсъди организационно-техническата подготовка за изборите с кметовете на Брегово и Ново село
29.09.2022 - В края на октомври стартира монтажът на климатици по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Видин“
29.09.2022 - 43-годишен жител на село Горни Лом е бил задържан за притежание на наркотици
28.09.2022 - С модерен комплекс за спорт на открито ще се сдобие видинското училище „Любен Каравелов“
28.09.2022 - Близо 19 млн. лв. са одобрени за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последици от бедствия
28.09.2022 - Одобряват се допълнителни разходи по бюджета на Министерството на отбраната
28.09.2022 - Осигуряват се 40 млн. лв. за лекарства за деца с редки заболявания
28.09.2022 - Одобрен е отчетът за изпълнението на държавния бюджет на Република България за 2021 година
28.09.2022 - „Ден на отворените врати“ в Административен съд-Видин
Престъпление от любов? Съдът решава дали обвинената банкерка ще остане в ареста

Престъпление от любов? Съдът решава дали обвинената банкерка ще остане в ареста

Варненският окръжен съд решава ще остане ли в ареста банкерката, обвинена, че е присвоила близо милион от сметки на клиенти, съобщава bTV.
Прокуратурата обяви, че ще иска постоянна мярка „задържане под стража“. Все още се изяснява съпричастността на мъжа, на когото жената е превеждала парите.
38-годишната касиерка твърди, че е изпратила всички средства на свой виртуален приятел, с когото се запознала в интернет.
Дали престъплението е извършено от любов трябва да стане ясно в залата днес. Тегленията са извършвани от срочни влогове, а сумите никога не надвишавали 30 хиляди лева.
Припомняме, че средствата са били превеждани на мъж от Монтана, с когото банковата служителка се запознала в интернет. За трите години виртуална връзка, банкерката изпращала колети по куриерска фирма с присвоените средства. Освен тях, тя и баща ѝ изтеглили кредити, които също били изпратени на мъжа, както и средствата от влоговете на двамата ѝ родители. Първите средства, които изпратила на своя виртуален приятел, били лични. Всички средства ще бъдат възстановени. Между банкерката и мъжа от Монтана, не е имало нито една среща на живо. Това не е истинското име на мъжа, на когото са изпратени общо 970 000 лева за трите години връзка в интернет и социалните медии.
Пред разследващите тя обяснила, че средствата били нужни на нейния интернет приятел, за да реши финансови проблеми с лихвари.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder