Топ вести
02.12.2022 - Пожар в комин на жилищен блок в к-с „Панония“
02.12.2022 - Когато орехите и сушените смокини срещнат шарана за Никулден
01.12.2022 - Стартира приемът на документи за доказване на реализация по обвързаната подкрепа за плодове и зеленчуци
01.12.2022 - АЕЦ „Козлодуй“ регистрира пропуск на топлоносител в шести блок
01.12.2022 - Осъдиха възможности за облекчаване на тежкотоварния трафик в посока изход към Румъния
01.12.2022 - Правителството осигури подкрепа за още около 50 000 домакинства с нова еднократна помощ за отопление от 300 лв.
01.12.2022 - Агенция „Митници“ отчита 1227.2 млн. лв. приходи за октомври 2022 г.
01.12.2022 - Неправоспособен водач предизвика катастрофа на пътя между Мизия  и Оряхово
01.12.2022 - Проф. Стоянович предложи да бъде кръстена улица на цар Фердинанд в Монтана
01.12.2022 - Установиха 6.5 кубика дърва без контролна горска марка в Арчар
Районна прокуратура – Ботевград разследва случая с видеозаписа на дете с бутилка от бира в ръка, който взриви социалните мрежи (Видео)

Районна прокуратура – Ботевград разследва случая с видеозаписа на дете с бутилка от бира в ръка, който взриви социалните мрежи (Видео)

Районна прокуратура – Ботевград се самосезира във връзка с излъчения в сутрешния блок на Нова телевизия запис на малолетно дете с бутилка от бира в ръка. Незабавно е започнало разследване за това, че по отношение на оставеното без надзор и достатъчно грижа момче е била създадена опасност за физическото му, душевно и морално развитие. Установено е, че двегодишното дете живее с родителите си в ромската махала „Герановица“ на с. Джурово, община Правец и е най-малкият от петте деца на семейството. Според разпитаните като свидетели присъстващи, бутилката от бира, дадена на детето от баба му, съдържала лимонада. Въпросният видеозапис бил направен на 04.01 тази година, когато жители на махалата били на годеж, продължил през целия ден. В отдел „Закрила на детето“ при ДСП гр. Правец са предприети мерки по Закона за закрила на детето – малолетното дете е поставен под наблюдение в семейна среда. Досега в отдела не са постъпвали други сигнали, свързани с него. Разследването по случая  продължава.                                              

Скандален клип с малко дете и бутилка бира

Видяхте ли скандалния клип с малкото дете, което държи бира в ръка и се върти неадекватно?Около него тълпа от възрастни хора го окуражават да пие от бирата, а накрая някой подвиква "Бебето се напи".Къде са социалните служби? Къде е държавата?Докъде стига упадъкът на обществото?Ще се разкрият ли родителите и ще им бъде ли отнето детето?Източник: YouTube

Gepostet von Българско Рационално Общество am Montag, 6. Januar 2020

Екип:Виден Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder