Актуална пътна обстановка

Актуална пътна обстановка

Информация за състоянието на републиканските пътища, предоставена от Агенция “Пътна инфраструктура“. Температурите са в интервала от минус 6° до + 3°градуса. Времето над страната е предимно ясно. Слаб до умерен вятър духа в областите: Варна, Кърджали и Шумен.
Пътните настилки са предимно сухи, по усойните и планински райони частично заледени и заснежени, обработени и се обработват.
Ограничена видимост поради мъгла:
– до 50 м в района на Мизия и Бяла Слатина /обл. Враца/.
– до 100 м в района на Роман, Криводол и Борован /обл. Враца/. По главен път Е 79 в посока за ГКПП „Дунав мост 2“ пътуват предимно тежкотоварни автомобили. Това съобщиха от Областно пътно управление Видин. Трафикът за граничния пункт е нормален. Най -много автомобили се движат по главен път Е 79 в участъка Димово -Ружинци и в участъка Видин – Дунавци. На ГКПП „Дунав мост 2“ с предимство преминават леките и лекотоварните автомобили. На другите два гранични пункта в областта –„Връшка чука“ и „Брегово“ трафикът е спокоен. Движението по път Грамада – Синаговци е ограничено за автомобили над 12 тона, поради свлачище. Препоръчва се обходен маршрут път Дунавци – Срацимирово, Срацимирово-Грамада и обратно.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder