Топ вести
01.12.2023 - През декември всеки ден е Коледа с мобилното приложение на Yettel
01.12.2023 - Днес ще грейнат светлините на коледната елха във Видин
01.12.2023 - Близо 2,5 млрд. лв. за магистрали, пътища, ВиК проекти, саниране и проектиране в бюджета за 2024 г.
01.12.2023 - Министър Асен Василев: България се стреми в следващите 4-5 години да навакса нивата на заплатите до 70% от средноевропейските
01.12.2023 - Кампания за ограничаване разпространението на грипа организираха във Видин
01.12.2023 - Читалището в село Градец отбеляза 95 години от създаването си
01.12.2023 - Вечната класика по Коледа: как да приготвим вкусно свинско със зеле?  
01.12.2023 - Последен ден за плащане на авансовите вноски за 2023 година
01.12.2023 - Възраждане обжалва пред върховния административен съд резултата от изборите за кмет на Монтана
29.11.2023 - Успешно приключи проект „Съхраняване на културното наследство на област Видин“
Помагат ли наистина масажорите?

Помагат ли наистина масажорите?

Хиляди хора в България страдат от хронични болки в гърба и крайниците. В същото време, много малка част от тях могат да си позволят бюджет за редовното посещение на професионален масажист. Ето тук идват така широко разпространените и вече евтини електрически и антицелулитни масажори за тяло. Днес обаче смятаме да разберем, дали те са ефективни и доколко? Кои са най-търсените във 4sales и мненията на клиентите ни за тях?

Защо не трябва да подценяваме масажорите

Основно, според мнения на потребителите, тези домашни прибори се използват в две направления – за отстраняване на антицелулита и за елиминиране на хроничните болки. И в двете посоки съществуват два основни вида – механични и електрически. В първия случай чрез механична физическа сила се задвижват масажиращите глави, а във втория задвижването идва от мощен електромотор. В най-простия случай имаме една или две бавно въртящи се глави, които указват нежно разтриване и затопляне на проблемната област.

Днешните евтини електрически масажори за тяло във 4sales притежават и множество допълнителни функции, като затопляне, ароматерапия, шиацу. Те могат да бъдат антицелулитни, с вакуум, за кола и т.н. Всеки от тях е със свои собствени възможности и предлагани функционалности, така че това трябва да се вземе под внимание в избора.

Според мнения на наши клиенти, достъпните във 4sales евтини електрически и антицелулитни продукти за тяло с вакуум са изключително ефективни в облекчаването на болката още през първия сеанс от употребата на уреда. Други хора ги харесват поради това, че е възможна употребата им в различни зони – краката, врата, гърбът и т.н.

Ефектът от употребата на евтините електрически масажори за тяло от 4sales, без значение дали са антицелулитни, за кола или с вакуум е следния:
бързо затопляне и облекчаване на болката;
увеличаване на кръвообращението;
насищане на проблемната зона с кръв;
намаляване нивата на подкожна мазнина и премахване на целулита;
тонизиране на мускулите и облекчаване на умората.

Това е само малка част от възможностите на тези изключително ефективни масажори за тяло с вакуум, против целулит и за кола. Нека видим все пак, кои са най-предпочитаните?

Кои видове са най-търсени

Сред разновидностите от евтини електрически масажори за тяло и според някои мнения на потребителите, ние от 4sales стигаме до заключението, че сред предпочитаните модели са вакуумните и тези за кола и антицелулитните. Това разбира се си има и своето логично обяснение и ние вярваме, че всеки от Вас самостоятелно може да си го даде.

Все пак крайното заключение съгласно споделените в интернет мнения на потребители е, че тези страхотни устройства са изключително ефективни, включително и моделите за кола и с вакуум. Най-хубавата новина обаче е, че те са евтини и достъпни за всеки.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder