Топ вести
01.12.2023 - През декември всеки ден е Коледа с мобилното приложение на Yettel
01.12.2023 - Днес ще грейнат светлините на коледната елха във Видин
01.12.2023 - Близо 2,5 млрд. лв. за магистрали, пътища, ВиК проекти, саниране и проектиране в бюджета за 2024 г.
01.12.2023 - Министър Асен Василев: България се стреми в следващите 4-5 години да навакса нивата на заплатите до 70% от средноевропейските
01.12.2023 - Кампания за ограничаване разпространението на грипа организираха във Видин
01.12.2023 - Читалището в село Градец отбеляза 95 години от създаването си
01.12.2023 - Вечната класика по Коледа: как да приготвим вкусно свинско със зеле?  
01.12.2023 - Последен ден за плащане на авансовите вноски за 2023 година
01.12.2023 - Възраждане обжалва пред върховния административен съд резултата от изборите за кмет на Монтана
29.11.2023 - Успешно приключи проект „Съхраняване на културното наследство на област Видин“
Как да подсилим аромата на оригиналния парфюм?

Как да подсилим аромата на оригиналния парфюм?

Ако сме ценители на качествената козметика и трайните оригинални парфюми, то тогава неминуемо бихме искали да извлечем максимума от ефекта на всеки използван продукт.

Да имаме оригинални парфюми, които се отличават със своето качество, трайност и прекрасно ухание, е нещо, което би поблазнило всеки любител на красотата, козметиката и естетиката.

Носейки любимите си аромати, всеки, разбира се, иска да се възползва максимално от невероятните благоухания – клиентът желае, от една страна, парфюмът да е траен и да го усеща възможно най-дълго време и, от друга – да се усеща силно. И двете са задължителен елемент на всички оригинални парфюми – качеството, правилната и стриктна селекция на използваните съставки и контролът при създаването предполагат направата на един истински качествен продукт.

И, все пак – колкото и траен и силен да е един аромат, всеки негов любител желае да подсили максимално тези негови характеристики. Ето защо решихме с днешния текст да ви предоставим няколко съвети относно това как именно да подсилим аромата на любимия си парфюм, за да го усещаме върху кожата си максимално най-дълго време.

Възползвайте се от козметичните комплекти

Почти всеки марков оригинален парфюм често е част от парфюмен комплект, който включва и други козметични продукти, носещи същия аромат. Един от най-сигурните начини да подсилите уханието на всички оригинални парфюми е да ги комбинирате с лосион за тяло, например, със същата есенция. Съществуват и душ-гелове, обогатени с парфюмния аромат. Взимайки душ с такъв продукт, нанасяйки лосион за тяло от същата серия и завършвайки целия ансамбъл с впръскване от парфюмната вода ще подсили в пъти аромата.

Впръскайте от аромата в косата си
Космените фоликули доказано задържат миризми в пъти повече, отколкото кожата. Ето защо е добра идея да напръскате косата си в любимия си аромат – така ще осигурите дълготрайно разнасяне на уханието всеки път, когато раздвижите косата си. Доказано парфюмът ще се задържи по-дълго и ще се усеща по-интензивно.

Текстилът също задържа оригинални парфюми

Ако сезонът предполага носенето на шал, бихте могли да впръскате от любимия си аромат по него. Плетивата особено много заключват уханията – напръскайте шала, шапката или ръкавиците си с парфюм и се наслаждавайте на аромата му дори и в най-студените и мразовити дни.

Любимите ни оригинални парфюми са нареждат сред най-предпочитаните модни и козметични аксесоари. Знаем, че всяка бутилка или шишенце е всъщност произведение на изкуството – ето защо споделяме с вас и начините, по които да се насладите на аромата по-дълго. Всеки от предложените методи ще ви донесе свежест и добро настроение през целия ден.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder