Топ вести
Община Враца въведе „виртуален ПОС терминал“ за местните данъци и такси

Община Враца въведе „виртуален ПОС терминал“ за местните данъци и такси

От днес, Община Враца въведе услугата „виртуален ПОС терминал“ за местните данъци и такси, информират от пресслужбата на областния град.

Изцяло електронната услуга ще позволи на гражданите да заплатят бързо и лесно своите задължения, чрез дебитни или кредитни карти.
Преводите са без такси и комисионни и се отразяват веднага, без да се налага посещение на лицето до местната администрация или клон на банка.
Системата е изключително лесна за ползване, посредством сайта на местната администрация – http://www.vratza.bg/?category=12 – секция „Проверка и плащане на задължения“. За да бъде извършено плащането, задълженото лице трябва да въведе своето ЕГН или ЕИК, както и ПИН код, предоставен от дирекция „Местни данъци и такси“.
Гражданите, които нямат ПИН код, могат да го заявят по електронен път на следния адрес – mdt@vratza.bg. За получаването му е необходимо да се предоставят трите имена и ЕГН за физически лица, а за юридическите – наименование на фирмата, булстат и телефон за връзка. В случай на искане на ПИН код за друго лице, трябва да се приложи сканирано копие на пълномощно.
Плащанията се гарантират посредством системата за сигурност – „Борика-Банксервиз“.
Целта на електронната услуга е спазване на противоепидемичните мерки и недопускане струпването на много лица на едно място.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder