Топ вести
24.01.2022 - Българската народна банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тема „100 години от рождението на Стоянка Мутафова“
24.01.2022 - 2,5 % лихва за кредити от ДФЗ за инвестиции в селското стопанство
24.01.2022 - Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
24.01.2022 - 860 машини обработват републиканските пътища
24.01.2022 - НОИ изплаща еднократната добавка от 75 лева на 694 643 пенсионери от 1 февруари
24.01.2022 - Министър Събев се среща с колегите си от Северна Македония, Турция и Румъния за по-бързото придвижване на пътници и товари
24.01.2022 - Районен съд – Монтана наказа с 1 година „Лишаване от свобода“ условно ученик в 12 клас
24.01.2022 - Системното място на НИМХ е там, където се използва неговата експертиза
24.01.2022 - МИНИСТЪР АТАНАСОВ: „ГОЛЯМАТА КАРТИНА ЩЕ Е НА ФОКУС, ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА СВЪРШИМ РАБОТА, КОЯТО ДА СЪЗДАДЕ ЕДНА СТАБИЛНА ОСНОВА“
24.01.2022 - УЧЕНИЦИТЕ В СОФИЯ, ОБЛАСТИТЕ БУРГАС И БЛАГОЕВГРАД ЩЕ УЧАТ ОНЛАЙН ОТ ДНЕС
Кои са петте най-търсени ВиК услуги?

Кои са петте най-търсени ВиК услуги?

Все повече български домакинства търсят ВиК услуги, тъй като в по-старите здания и кооперации, се появяват чести проблеми с водопровода и канализацията. Тук ще разгледаме най-честите причини за повикването на водопроводчик в даден обект. Ако разпознаете един от долу посочените проблеми, Ви съветваме да реагирате бързо и да потърсите помощ.

1 – Смяна на щрангове

Амортизацията на тръбите може да бъде много опасна. Тя се свързва със спуквания на хоризонтални или вертикални щрангове, наводнения, високи сметки за вода и така нататък. Услугата смяна на щрангове се търси масово от домакинствата, които съзнават какви са опасностите от неработещия тръбопровод. Много фирми са готови да Ви съдействат в такава ситуация, като подменят тръбите с нови и по-здрави, като Ви дадат дългогодишна гаранция.

2 – Отпушване на канали

Освен важната смяна на щрангове, се търсят специалисти и за отпушване на канали. Има запушвания, които не се премахват с вряла вода или сода каустик, като това е причината да позвъните на фирма за ВиК услуги, която може да Ви бъде от полза. Оставяйки канала запушен по-дълго време, можете да се сблъскате с преливане, невъзможност за използване на мокрите помещения и други неприятни неща. Ето защо, трябва да се реагира, без да се губи време.

3 – Подмяна на водомер

С времето се налага подмяна на водомера, ако искате да се предпазите от по-високи сметки за вода. За целта можете да повикате представители на водоснабдителното дружество или да повикате частна фирма, която предлага качествени ВиК услуги. Подмяната на водомера е задължителна процедура за всеки дом, тъй че бъдете подготвени и се погрижете за монтирането и пломбирането на новия водомер. По този начин ще бъдете по-спокойни.

4 – Откриване на скрити течове

Скритите течове в банята могат да бъдат много неприятни. Най-често те водят до поява на влага, която разлепва плочките и води до мухъл. Тези течове могат да се дължат на съседите живеещи над апартамента Ви, но причината може и да е друга. В повечето случаи не може да се установи откъде идва течът, така че се използва термокамера, с която се изследва аварията. Това е и услугата, за която питат повечето хора, които изпитват подобен дискомфорт вкъщи.

5 – Поставяне на тоалетно казанче

Не знаем, дали Ви се е случвало, но след закупуване на тоалетното казанче, можете да изпаднете в паника при прочитането на инструкциите за монтаж. Няма нужда да се страхувате, тъй като винаги можете да позвъните на водопроводчици предлагащи ВиК услуги, които ще монтират казанчето бързо и качествено. Не случайно слагаме тази услуга под номер 5 в списъка ни, защото тя е търсена от десетки, та даже стотици хиляди граждани в наши дни.

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder