62-ма станаха излекуваните във Видинско. Видин, Враца и Монтана без нито един констатиран нов случай на Covid-19 за последното денонощие

62-ма станаха излекуваните във Видинско. Видин, Враца и Монтана без нито един констатиран нов случай на Covid-19 за последното денонощие

От изследваните през изминалото денонощие 295 проби 10 са дали положителен резултат. Лабораторно потвърдените случаи на новия коронавирус в България към момента са 2443. 130 са починалите лица, а 880 – излекуваните.

Във Видин, Враца и Монтана няма нови регистрирани случаи за последното денонощие.
Новозаразените са разпределени по области, както следва: Плевен – 2; Сливен – 3; София – 4; Шумен – 1. Има два нови случая на болни деца.

Нови 18 души са излекувани. През вчерашния ден няма нови смъртни случаи.

По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени от Националната референтна лаборатория протоколи, още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19. Петима от излекуваните са домуващи от Дома за стари хора в село Гара Орешец, а едно лице е лекувано и изписано от МБАЛ „Света Петка“-Видин.
Към 10,00 ч. на 26.05.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 183, като 45 от тях са медицински служители. 19 лица, положителни за COVID-19, са починали. Излекуваните са 62, като 30 от тях са медицински специалисти.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder