Не един а два са случаите на коронавирус във Видинско! Мъж е хоспитализиран в МБАЛ „Света Петка“, към момента е без симптоматика

Не един а два са случаите на коронавирус във Видинско! Мъж е хоспитализиран в МБАЛ „Света Петка“, към момента е без симптоматика

Сутринта в Националната информационна система беше отбелязано за Видин 1 случай, но сега РЗИ – Видин излезе с нови подробности. За последното денонощие има регистрирани 2 случая на коронавирус в област Видин. Това съобщиха от Областната администрация.

Това са жена на 57 г. и мъж на 84 г. от община Видин. Двамата не са били контактни помежду си. Жената е потърсила лекарска помощ с гриподобни симптоми, взета й е проба, която се оказва положителна. Към момента е на домашно лечение. Мъжът е хоспитализиран в МБАЛ „Света Петка“. Взета му е проба за COVID-19, която дава положителен резултат. Към момента е без симптоматика. В процес на установяване са контактните лица и на двамата новозаразени.

Към 10,00 ч. на 26.06.2020г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 216, като 169 от тях вече са излекувани. 20 лица, положителни за COVID-19, са починали. Активните случаи са 27.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder