Всички главни и основни пътни артерии във Видин са проходими при зимни условия(Снимки)

Всички главни и основни пътни артерии във Видин са проходими при зимни условия(Снимки)

Това е резултат от предприетите от Общината своевременни действия. От 22:00 часа снощи, когато започна да се образува снежната покривка, цялата налична техника излезе да почиства улиците, като работата продължи през цялата нощ, информират от община Видин.

В съответствие с разработените планове за действие при снеговалеж, първо бяха почистени главните улици в града, след което от сутринта снегопочистващите машини влязоха и в кварталите на Видин. Общинската пътна мрежа е проходима при зимни условия.
Около 60 работници от общинско звено „Чистота“ от рано сутринта разчистват снега по площад „Бдинци“, както и в останалите пешеходни зони. По ул. „Търговска“ беше извършена и машинна обработка на настилката с магнезиев хлорид на гранули срещу заледяване – нещо, което за пръв път се прави във Видин.
За днес жълт код за опасни метеорологични явления е обявен за 12 области в страната, като Видин не е сред тях. Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН е за възможен слаб снеговалеж, но температурите ще останат сположителни.


Снимки:община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder