Министърът на МВР проведе работни срещи в трите районни управления в област Видин(Снимки)

Министърът на МВР проведе работни срещи в трите районни управления в област Видин(Снимки)

Министър Христо Терзийски проведе работни срещи с полицаите от трите районни управления на МВР в област Видин

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети вчера Видин, Кула и Белоградчик. Той проведе работни срещи със служителите на трите районни управления в структурата на ОДМВР-Видин.

„През 2020 г. бяхме изправени пред много предизвикателства. Изпълнявахме задачи при необичайни условия в динамична обстановка“, заяви вътрешният министър пред полицаите от северозападната област. „Посещението ми тук е предизвикано от желанието да разговарям с вас лично и да благодаря за усилията, които полагате ежедневно“, добави министърът. Той отправи пожелания към служителите на МВР и техните семейства за здраве и успешна 2021 година.

В дискусионен формат министърът и полицаите коментираха широк спектър от въпроси, свързани с текущите задачи, битовите условия, автопарка, материално-техническото обезпечаване, полагането и заплащането на извънредния труд, конкурсите за вакантни длъжности и натовареността на състава. „Трябва да имате силен дух и самочувствие, да работите енергично за повишаване на общественото доверие в институцията“, заяви министърът пред служителите.

В рамките на посещението в региона министърът на вътрешните работи инспектира и двете гранични полицейски управления – Видин и Брегово. Той получи доклада на оперативния дежурен служител, че обстановката по западната граница е спокойна. На място министърът се запозна с техническите възможности на видеонаблюдението по българо-сръбската граница в зоната на отговорност на ГПУ-Брегово, разгледа част от работните помещения и коментира текущи задачи с граничните служители.


Снимки:МВР-Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder