Топ вести
Връчиха грамоти на зрелостници с пълни шестици от матурите във Видин (Снимки)

Връчиха грамоти на зрелостници с пълни шестици от матурите във Видин (Снимки)

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова връчи грамоти на зрелостници с пълни шестици от матурите

Общо 11 зрелостници от Област Видин тази година постигнаха резултат „Отличен 6:00“ на държавните зрелостни изпити. Днес те получиха грамоти за блестящото си представяне, съобщиха от пресслужбата на общината. Награждаването, организирано от Регионалното управление на образованието (РУО), се състоя на фона на арт-инсталацията с надпис „Видин“.

В началото на церемонията началникът на РУО Веселка Асенова обясни, че това емблематично място не е избрано случайно, тъй като тези талантливи зрелостници са бъдещето на нашия град, който се нуждае от образовани и успешни млади хора.

Заместник-кметът Борислава Борисова поздрави младежите за отличните постижения на зрелостните изпити от името на кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков и от свое име. Тя им пожела да са здрави, все така упорити и успешни и ги призова да носят винаги Видин в сърцето си. След това връчи наградите на седемте пълни отличници от Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“. Сред постигналите отличен резултат на матурите бяха и две зрелостнички от СУ „Цар Симеон Велики“, както и по един възпитаник на ППМГ „Екзарх Антим I“ и на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – град Брегово. Те получиха своите грамоти от заместник-областния управител на Видин Илия Каменов, който също поздрави зрелостниците, с пожеланието никога да не забравят Видин.

Началникът на РУО – Видин Веселка Асенова подчерта, че тези успехи са постигнати и благодарение на усилията на педагогическите специалисти. Затова тя връчи грамоти за вдъхновение и отдаденост на професията „Учител“ на шестимата преподаватели, подготвили младите хора за отличното им представяне на матурите.


Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder