Summer Vibes Festival отново във Видин

Summer Vibes Festival отново във Видин

„След броени дни във Видин ще се проведе събитие, дългоочаквано от видинските деца и младежи. Миналата година Общината проведе с голям успех първото издание на младежкия фестивал Summer Vibes и предвид големия интерес предстои второ – на 26 и 27 юни, събота и неделя, край крепостта „Баба Вида“ – това съобщи на пресконференция днес заместник-кметът на Община Видин по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова.
Тя разказа, че програмата на фестивала включва работилници за танци, забавни игри с награди и, разбира се, концертна програма с едни от най-популярните артисти и изпълнители. Заместник-кметът подчерта, че отново фестивалът си поставя за цел да изведе децата от дигиталния свят и да им покаже един по-здравословен и различен начин на забавление в реалността, като се стимулира общуването помежду им и се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване.
„Наши партньори в тази мисия са Event Masters, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, Общинският съвет по наркотични вещества. При провеждането на игрите от нашето детство ще помагат педагози, както и доброволците от лятната програма за доброволчество към Община Видин“, посочи Борисова. И допълни: „Призовавам всички деца и младежи да бъдат част от фестивала Summer Vibes и съм убедена, че заедно ще се забавляваме и ще прекараме два незабравими дни с изпълнители като Монти, Атанас Колев, Боро Първи, Петя Алекса, Алекс и Влади и други“.

Екип Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder