Видинчани ще посрещнат Джулай морнинг с рок под звездите край крепостта „Баба Вида“

Видинчани ще посрещнат Джулай морнинг с рок под звездите край крепостта „Баба Вида“

По традиция в България на 1 юли се отбелязва Джулай морнинг.

Много хора се събират по българското крайбрежие на Черно море, както и в повечето градове в страната – около реки, язовири, хълмисти местности, от които се разкрива панорамна гледка.
Идеята да се посрещне първото юлско утро е свързано с новото начало и очакване на по-добро бъдеще. Свързва се също и с начало на лятото.

Във Видин ще посрещнат изгрева с рок под звездите край крепостта „Баба Вида“.
Община Видин кани жителите и гостите на града на концерт край крепостта „Баба Вида“, за да поздравят заедно първите лъчи на юлското слънце. Няколко часа хубава музика на живо под звездите – едва ли има по-добро предложение за страхотно изкарване на сряда вечер. Концертът започва в 20:30 часа на 30 юни, а забавлението ще продължи чак до сутринта на 1 юли, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.
Желаещите видинчани да посрещнат изгрева могат да го направят заедно със специалните гости Crimson Waves, Северозападняците и D2!
Първи на сцената до средновековната крепост ще излязат видинските музиканти от Crimson Waves. Ако все още не сте имали възможност да чуете музиката, която правят Симон Стойков (китара), Борислав Павлов (вокали), Огнян Габровски (барабани), Иво Йоцов (бас) и Боян Боянов (китара), крайно време е да поправите този пропуск.
Не е за изпускане и шансът да се забавлявате със следващите участници на July Morning Vidin 2021 – „Северозападняците“, които ни гостуват от Вършец. Техният уникален стил, комбинация от ска и пънк с фолклорни мотиви, подправен със северозападен хумор и поднесен с уникалния местен диалект, със сигурност ще покачи още повече градуса на настроението.
Хедлайнери на концерта утре вечер ще бъдат музикантите от една от най-популярните български рок групи – D2. Те едва ли се нуждаят от представяне, а участието им на July Morning Vidin 2021 е гаранция, че ни очаква една запомняща се нощ.
И след края на музикалната програма присъстващите ще останат на плажа на крепостта „Баба Вида“, за да посрещнат заедно изгрева на слънцето. Естествено под звуците на вечния хит на „Юрая Хийп“ – песента „Джулай Морнинг“.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder