Топ вести
07.12.2023 - Враца подготвя поредното издание на Празник на врачанските вина, ракии и мезета
07.12.2023 - Утвърдени са нови образци на задължителните документи по Закона за управление на етажната собственост
07.12.2023 - Разследват телефонна измама за над 69 хил. лева
07.12.2023 - Двама водачи на леки автомобили са настанени с фрактури в лечебни заведения след ПТП в гр. Вълчедръм
07.12.2023 - Остават броени часове до Концерт-спектакъла „Коледна суматоха“
07.12.2023 - Вкусно коледно меню за по-малко от 50 лв.? Мисия възможна с Lidl
07.12.2023 - Пиян младеж се блъсна в дърво край Оряхово
06.12.2023 - В Чирен бе осветен курбан за здраве и благополучие
06.12.2023 - Спортният клуб УШУ – Монтана спечели общо 17 медала от Републиканското първенство по Ушу и Кунгфу в Пловдив
06.12.2023 - На Никулден във Видин запалиха светлините на сребърното кандило-кораб в митрополитската църква
Борисов: Ще предложим за министър-председател Митов, после връщаме мандата

Борисов: Ще предложим за министър-председател Митов, после връщаме мандата

Ще започна с решението на Изпълнителната комисия, защото това е единственото, което зависи от нас. Защото небивалата криза, в която ни вкара Радев с неговите марионетни партии, достигна върхове. Ако дойде нашият ред, ще предложим за министър-председател Дани Митов и пред президенството ще предложим състав на кабинет, за да могат хората да видят и сравнят и веднага ще върнем мандата така, както сме заявили. Искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в този момент в българската политика. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

,,В последните дни няма български политик, който да не казва хаос. Единствено нашият слоган се оказа верен – „Ред в хаоса“. Вие видяхте кое е другото. БСП казват „Сигурност в промяната“. Много се забавлявам с г-жа Нинова, не са прави нейните съпартийци да я гонят по Бузлуджа, тя изведе партията до невиждани висоти – трето и четвърто място“, каза още Борисов.

Моделът „Борисов“ означава лидер на Балканите, всички мероприятия в последните години се провеждаха в София. Икономически растеж, в първата двойка и тройка, мащабни във всички посоки инфраструктурни проекти, рекордни ръстове в земеделието, икономиката, автомобилния клъстер и мога още много да говоря за този модел. Да не говорим за спорта, че там ще ни хейтят, те няма какво да кажат, продължи Борисов и изрази учудване какво са модернизирали от „Демократична България“, след като част от предизборния им слоган бил модернизация.

Борисов още веднъж заяви, че кандидатът на ГЕРБ за премиер отново ще е Даниел Митов, а министрите ще бъдат представени пред президента Радев.

,,Когато става въпрос за подкрепа за нещо, трябва да е ясен съставът. Ако никой не идва да разговаря с нас, ние няма какво да подкрепяме. В последните дни всички нарушиха правилата на многопартийната парламентарна демокрация. Усещането беше, че те не искат да съставят кабинет“, отбеляза кандидатът за премиер Даниел Митов.

12 години ние отговаряхме за всичко, сега те да отговарят и да си сърбат попарата на Радев, която надроби с юмруци, омраза и хаос. Месеци наред едноличният управник на България се казва Румен Радев. И всичко, което става, е с неговите хора. Ние в момента сме тежка президентска република, като на Путин, то няма по-тежка. Фактът, че те ни извикаха в парламента да се явим и ни взеха оставката, а днес не могат днес да се съберат и да вземат оставката на този, който не иска да е премиер. Радев постигна хаос, направи парламента за смях. Народът го гледа сега със смях, защото не знаят кой какво по-пиперливо ще каже. Той ги създаде партиите на протеста, с юмрука напред, ходиха там да коленичат, атакува Борисов обитателя на „Дондуков“ 2.

,,Явно са му извивали много ръцете, като гледам как се ядосва“, сподели бившият премиер относно поведението на Слави Трифонов.

Снимка:ГЕРБ

Източник:Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder