Топ вести
ТЯ във ВИДИН – доброволкиТЕ

ТЯ във ВИДИН – доброволкиТЕ

Социалният формат „ТЯ във ВИДИН“ цели да покаже активните жени на Видин. На 17 август, за седми пореден път, на сцената на БиблиоПощата, от 17.45 часа, ще се проведе едно по-специално издание на „ТЯ във ВИДИН“.

Ще имате удоволствието да чуете цели пет вдъхновяващи истории и съдби на жените от неформалната доброволческа група СМЕ.БГ ВИДИН в състав: Светлана Кръстева, Мариана Панова, Ели Цветанова, Бориска Бункина и Габриела Кирилова.

Форматът се организира изцяло на доброволчески принцип от Ели Цветанова, Ели Емилова, Никол Крумова и от скоро – Мария Петрова, и е с вход свободен.

В деня на събитието има възможност за срещи и интервюта с организаторите и говорителките след официалната част. За повече информация на разположения са Ели Емилова на следния телефонен номер: 0896177085, Никол Крумова на: 0896569767, Ели Цветанова на 0897551313 и Мария Петрова: 0894437265.

Повече за форматът „ТЯ във ВИДИН“ можете да намерите в групата ни, във Facebook: https://www.facebook.com/groups/308976170372163/

Как е създаден форматът?

Успешният социален формат ТЯ в…™ е създаден в Пловдив през юни 2018 г., когато Марина Кисьова де Хеус, Елена Лулчева и Кирина Стоянова, от Фондация „Екатерина Каравелова“, решават да организират събитие, което дава възможност на две активни жени, които живеят в Пловдив и които не са толкова известни, да разкажат за себе си и дейността си. Наричат събитието „ТЯ в Пловдив“. Срещата се оказва толкова емоционална и въздействаща, че започва да се случва всеки месец, давайки дума всеки път на различни участнички. Повече за формата и дейността на Фондация „Екатерина Каравелова“ можете да намерите на: www.sheinbulgaria.org.

Към настоящият момент формата се реализира във Видин, Враца, Монтана, Плевен, Ловеч, Стара Загора, Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново и Сандански.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder