Топ вести
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „НЕ НА АГРЕСИЯТА, ДА НА СПОРТА“

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ЗАКЛЮЧИТЕЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „НЕ НА АГРЕСИЯТА, ДА НА СПОРТА“

Eкипът на Сдружение „Пилигрими“ отправя покана към всички заинтересовани лица за участие в заключителна конференция по проект „НЕ на агресията, ДА на спорта“. Събитието ще се проведе на 10 септември /петък/ в гр. София, на адрес бул. „Софроний Врачански“ 62-б, с начален час 9:00, при следната програма:

9:00-9:30 Регистрация на участниците
9:30- 9:40 Приветствие от Сдружение „Пилигрими“
9:40-10:00 Презентация на постигнатите резултати по проекта
10:00-10:30 Дискусия и събиране обратна връзка за оценка на проекта
10:30-11:00 Награждаване на участниците в конкурса за младежки видео послания на тема „НЕ НА АГРЕСИЯТА“
Целта на събитието е да се информира обществеността за постигнатите резултати от дейностите по проекта, както и да се презентират гледните точни и мнения на младите хора и участници в „НЕ на агресията, ДА на спорта“. На конференцията ще се дискутират и възможностите за бъдещо развитие на проекти и инициативи в посока превенция на агресията.
В края на събитието отличените участници в конкурса за видео послание на тема „НЕ на агресията“ ще получат сертификати и награди от организаторите в лицето на Сдружение „Пилигими“.
Очакваме всички, имащи отношение към настоящето и особено към бъдещето да се включат, за да постигнем заедно устойчивост на резултатите от проект „НЕ на агресията, ДА на спорта“.

Този информационен материал е част от изпълнението по Проект „НЕ на агресията, ДА на спорта“, финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година, Направление 2 „Превенция на агресията сред младите хора“, съгласно Договор № 25-00-14/17.03.2021г. и номер на проект – НПИМД- H2-T3-068/2021 на Сдружение „Пилигрими“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder