4-годишно дете и родителите му пострадаха при ПТП в Монтанско

4-годишно дете и родителите му пострадаха при ПТП в Монтанско

Вчера, в района на с. Боровци, 51-годишен водач от гр. Своге на товарен автомобил, собственост на фирма, спрял за престой вдясно извън пътя в банкета, с посока на движение от гр. София към гр. Монтана.
При предприемане на маневра за включване в движението, без да се съобрази със скоростта на движение на приближаващия към него лек автомобил с монтанска регистрация, пътуващ в същата посока, навлиза внезапно в пътната лента пред него и му отнема отнема предимство. Лекият автомобил, управляван от 24-годишен жител на монтанското село Винище, не успява да спре или да избегне удара и се блъска в товарния автомобил в задната лява част.

При сблъсъка е реализирано ПТП с материални щети, пострадали са и тримата пътници от лекия автомобил – мъж и жена на 47 г. и 39 г. и дете на 4 г. от гр. Монтана. Пострадалите са транспортирани до ЦСМП Монтана с линейка, където при извършения преглед е установено, че жената е със средна телесна повреда, а мъжът и детето – с леки телесни повреди.

Водачите са изпробвани за употреба на алкохол и на наркотични вещества, като пробите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед от служители на РУ Берковица и образувано досъдебно производство. На водачите на двата автомобила са съставени актове по ЗДвП.

ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder