Асоциацията по ВиК не прие Бизнес плана на ВиК– Видин за периода 2022-2026 г.

Асоциацията по ВиК не прие Бизнес плана на ВиК– Видин за периода 2022-2026 г.

Днес, 16.09.2021 г., под председателството на областния управител Огнян Асенов се проведе заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Видин. Участие взеха кметове и представители на общините Белоградчик, Бойница, Брегово, Видин, Кула, Макреш, Ново село, Ружинци и управителят на ВиК Видин инж. Георги Владов.

Основна точка в дневния ред бе съгласуване на Бизнес плана на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Видин за периода 2022-2026 г., информират от пресцентъра на управата.

След обсъждане, областният управител Огнян Асенов и представителите на общините Бойница, Ружинци и Ново село гласуваха „за“ съгласуването на Бизнес плана, а представителите на Видин, Белоградчик и Чупрене – „против“.

Съгласно процентното разпределение на гласовете в Асоциацията, Бизнес планът на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Видин за периода 2022-2026 г. не бе приет.

На проведеното днес заседание не бе съгласуван и Договорът за възмездно доставяне на водни количества чрез водоснабдителна система, използвана за предоставяне на водоснабдителни услуги в различни обособени територии, сключен между ВиК – Видин и ВиК – Монтана.

Подробности за Бизенс плана на ВиК-Видин можете да прочетете тук:

Общинските съветници във Видин гласуваха против увеличението на водата

Планират увеличение на водата във Видин от догодина. Ще достигне до 5 лв. за кубик през 2026г. Задълженията от населението възлизат на 400 хил. лева

ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder