Връчиха дипломите на абсолвентите от филиала на Медицинския университет във Враца

Връчиха дипломите на абсолвентите от филиала на Медицинския университет във Враца

На тържествена церемония бяха връчени дипломите на 78 абсолвенти от филиал “Проф. д-р Иван Митев” във Враца към Медицински университет – София, съобщиха от общинската пресслужба.

Тази година, във висшето учебно заведение се дипломира и първият випуск, със специалност “Лекарски асистент”.
Официален гост на събитието бе заместник-кметът Александър Владимиров, който приветства абсолвентите от името на кмета Каменов. “Поздравявам Ви за избора, който сте направили. Днес, нашето общество има нужда от знанията и уменията Ви! Вярвам, че с упоритост и хъс за развитие, ще докажете, че този избор не е случаен! На добър час!” – каза още заместник-кметът Владимиров.
Председателят на Общинския съвет д-р Владимир Христов заяви, че академичната общност е мястото, където човек изгражда себе си. “В тази благодарна професия се борете единствено и само за човешкия живот. Бъдете добри хора и професионалисти!” – допълни д-р Христов.
Директорът на филиала проф. д-р Павлинка Добрилова пожела на абсолвентите здраве, сили и призова завършващите да бъдат отдадени на професията си.
На дипломирането присъстваха още: заместник-ректорът на Медицинския университет доц. д-р Елица Деливерска, доц. д-р Васил Свещаров, управители на лечебни заведения и институции.


Снимки:община Враца

ВИДИН ВЕСТ

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder