Последен ден за регистрация на Инициативните комитети в ЦИК

Последен ден за регистрация на Инициативните комитети в ЦИК

Днес в 17:00 ч. изтича срокът, в който инициативните комитети могат да подадат заявление за регистрация в ЦИК за изборите за президент и вицепрезидент, според хронограмата за вота на 14 ноември, приета с решение на ЦИК.

До 17:00 ч. на 4 октомври е и срокът, в който инициативните комитети подават заявление за регистрация пред РИК за изборите за народни представители.

Днес изтича и крайният срок, в който печатните медии и онлайн новинарските услуги следва да обявят на интернет страницата си и да изпратят на Сметната палата и на ЦИК предоставяните едни и същи условия и цени на всички партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за изборите, насрочени на 14 ноември.

В срок до 4 октомври електронните медии (с изключение на БНТ и БНР и техните регионални центрове) следва да обявяват на интернет страницата си предоставяните едни и същи условия и ред за предоставяне на време за отразяване на предизборната кампания на партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирали кандидати за предстоящия вот на 14 ноември.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder