Партиите постигнаха съгласие за състава на подвижните секционни избирателни комисии в Община Видин

Партиите постигнаха съгласие за състава на подвижните секционни избирателни комисии в Община Видин

На свиканите от кмета на Общината д-р Цветан Ценков консултации за определяне на съставите на секции за гласуване с подвижна избирателна кутия във връзка с насрочените на 14 ноември 2021 г. избори за президент и вицепрезидент и за 47-мо Народно събрание, присъстваха представители на ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, Коалиция „ГЕРБ – СДС“, Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, Коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ“.

Консултациите бяха водени от секретаря на Община Видин Валери Димитров. Той обясни, че съставът на ПСИК се състои от 7 души. Партиите се споразумяха за разпределението както на ръководството на комисиите, така и на членовете. Ще се сформират общо шест ПСИК: в град Видин – една (122 секция); в град Дунавци – две (123 и 124 секции); в село Градец – две (125 и 126 секции) и в село Антимово – една (127 секция).
Валери Димитров уведоми, че секция може да бъде образувана и в COVID отделението на МБАЛ „Св. Петка“ във Видин и там ще се проведе гласуване, ако има повече от 10 пациенти.
Общинска пресслужба

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder