Топ вести
24.01.2022 - Българската народна банка пуска в обращение медна възпоменателна монета на тема „100 години от рождението на Стоянка Мутафова“
24.01.2022 - 2,5 % лихва за кредити от ДФЗ за инвестиции в селското стопанство
24.01.2022 - Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността
24.01.2022 - 860 машини обработват републиканските пътища
24.01.2022 - НОИ изплаща еднократната добавка от 75 лева на 694 643 пенсионери от 1 февруари
24.01.2022 - Министър Събев се среща с колегите си от Северна Македония, Турция и Румъния за по-бързото придвижване на пътници и товари
24.01.2022 - Районен съд – Монтана наказа с 1 година „Лишаване от свобода“ условно ученик в 12 клас
24.01.2022 - Системното място на НИМХ е там, където се използва неговата експертиза
24.01.2022 - МИНИСТЪР АТАНАСОВ: „ГОЛЯМАТА КАРТИНА ЩЕ Е НА ФОКУС, ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА СВЪРШИМ РАБОТА, КОЯТО ДА СЪЗДАДЕ ЕДНА СТАБИЛНА ОСНОВА“
24.01.2022 - УЧЕНИЦИТЕ В СОФИЯ, ОБЛАСТИТЕ БУРГАС И БЛАГОЕВГРАД ЩЕ УЧАТ ОНЛАЙН ОТ ДНЕС
Новият областен управител на област Видин Любен Иванов официално встъпи в длъжност

Новият областен управител на област Видин Любен Иванов официално встъпи в длъжност

Любен Иванов официално встъпи в длъжност областен управител на област Видин. След Решение на Министерски съвет, взето на проведеното заседание на 5 януари 2022 година, той приема поста от Огнян Асенов, който беше назначен за областен управител от служебното правителство.

Огнян Асенов поздрави новия областен управител за назначението и му пожела успех в работата. Асенов благодари на целия екип на Областна администрация Видин за добре свършената работа през 2021 г. и най-вече за ефективните действия във връзка с организационно-техническа подготовка на изборите. Огнян Асенов изрази задоволство, че е работил с един  дългогодишен, добре структуриран и подготвен екип.

Любен Иванов заяви, че за него да бъде представител на правителството и на държавната власт във Видин е голяма отговорност и осъзнат дълг към жителите на областта, а основната му задача е повишаването на жизненото им ниво.

В следващите дни, областният управител, ще проведе срещи с ръководителите на териториалните звена на изпълнителната власт в областта и с кметовете на общини, като ще бъде начертан конкретен план и приоритети за работа на областната администрация.

„В мое лице кметовете на общини ще срещат винаги подкрепа и своевременна помощ за решаване на възникналите проблеми, както и за развитие на визията, която имат за населените места. Регионалното развитие и децентрализацията са основните политики на Демократична България и аз ще работя за тяхното осъществяване“, допълни Любен Иванов.

„Гарантирам, че законността ще бъде незаобиколим и постоянен принцип в работата на Областна администрация Видин. Няма да допусна никакви незаконни, незаконосъобразни действия и решения на никакво ниво. Това ще е основния принцип на работа“, заяви Любен Иванов пред представителите на медиите.

Иванов благодари на премиера, на правителството на Република България и на лидерите на Демократична България за гласуваното доверие и увери, че ще работи в името на област Видин, за да оправдае това доверие.

 

Любен Иванов е роден на 3 януари 1979 г. във Видин. Притежава образователно-квалификационна степен магистър по право от СУ „Св. Климент Охридски“. Адвокат е от Адвокатска колегия – Видин. Работил е в сферата на търговската несъстоятелност. От 2015 година е общински съветник в ОбС – Видин. Семеен е, с две деца.

 

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder