ОКРЪЖЕН СЪД – МОНТАНА ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ, РИСУНКА И ПРЕЗЕНТАЦИЯ „ВЕЗНИТЕ НА ТЕМИДА – ПРАВОСЪДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ“

ОКРЪЖЕН СЪД – МОНТАНА ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ, РИСУНКА И ПРЕЗЕНТАЦИЯ „ВЕЗНИТЕ НА ТЕМИДА – ПРАВОСЪДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ“

В конкурса могат да участват  ученици от 7 до 12 клас на училищата в област Монтана. В текстовете, рисунките и презентациите си учениците трябва да изложат своите представи за значението на символите в изображенията на Темида – превръзка на очите, везни и меч, за добро и зло, престъпление и наказание и за ролята на съдебните институции за защита на истината, опазване на закона, и въздаване на справедливост.

Есетата да са в обем до три печатни страници формат А4,  двустранно подравняване и шрифт Times New Roman с размер: 12;

Електронните презентации да са във формат PowerPoint и обем до 10 страници.

Творбите  с имената на авторите, училищата, където учат,  и контакти за връзка – адрес, телефон и e mail, да се подават в срок до 31 март 2022 година на адрес:

3400 град Монтана, ул. „Васил Левски“ 24, Окръжен съд /за конкурса“Везните на Темида – Правосъдие и справедливост“/ или /само за текстовете и презентациите/  на  e mail: montana-os@justice.bg

Отличените творби и авторите им ще бъдат наградени на тържество по случай 16 април – Деня на Конституцията и юриста, и публикувани на интернет сайта на Окръжен съд – Монтана.  С най-добрите от представените рисунки в Съдебната палата в Монтана ще бъде подредена изложба.

Дейностите, свързани с организацията и провеждането на конкурса, ще бъдат съобразени с епидемичната обстановка в страната.

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder