Община Белоградчик ще отбележи Възкресение Христово с концерт на 24 април

Община Белоградчик ще отбележи Възкресение Христово с концерт на 24 април

Община Белоградчик ще отбележи Възкресение Христово с концерт на 24 април (неделя) от 11:00 часа на централния площад „Възраждане”. Участие ще вземат Мажоретен състав, „Школа за народни танци”, Вокална група „Звънчета” и Школа „Фолклор” към Детски комплекс – Белоградчик.

Изложба на великденски яйца, козунаци и ръчно изработени тематични сувенири и картички ще бъде подредена в празничния ден.

При дъждовно време концертът ще се състои в НЧ „Развитие 1893 г.”, гр. Белоградчик.

На 20 април от 12:20 часа в салона на читалището гостува Държавен куклен театър – Видин със спектакъла “Тримата братя и златната ябълка”, а от 17:30 часа Драматичен театър „Владимир Трандафилов“ – Видин ще представи премиерната си постановка „Женско царство“.

По традиция на 22.04.2022 г. – Велики четвъртък, от 14:00 часа в двора на храм „Св. вмчк Георги Победоносец” деца заедно с отец Рафаил ще боядисват великденски яйца (перашки).

Благотворителен  Великденски базар, организиран от „Център за подпомагане на деца и младежи с увреждания и техните семейства” –  Белоградчик, е подреден на площад „Възраждане” и ще продължи до 22.04.2022г., вкл. Тематичните сувенири са ръчно изработени от служители и потребители на услугата.

При неблагоприятни метрологични условия, благотворителния базар ще бъде подреден във фоайето на читалището в Белоградчик.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder