Топ вести
Трима ученици от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ бяха мениджъри за един ден в Община Видин

Трима ученици от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ бяха мениджъри за един ден в Община Видин

Местната институция бе сред домакините на юбилейното издание на мащабната инициатива „Мениджър за един ден“, която се провежда за 20-ти път. Тази година събитието премина под наслов „Силата на един екип“.

Единадесетокласниците Светослав Каменов и Симона Петрова и десетокласничката Вивиан Петрова бяха посрещнати в Община Видин тази сутрин. Кметът д-р Цветан Ценков изрази задоволството си, че младите хора от престижната видинска гимназия са проявили интерес към работата на Общината.

Кметския стол за един ден зае Светослав. В ролята на заместник-кмета по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова влезе Вивиан, а Симона се запозна с отговорностите на заместник-кмета по финансово-стопанска дейност, бюджет и икономическо развитие Цветомира Илиева.

Към края на работния ден д-р Цветан Ценков връчи на младите мениджъри сертификати за участие в инициативата, като им пожела успех в училище и в житейския път и ги покани да дойдат отново в Общината.

„Мениджър за един ден“ се организира от Джуниър Ачийвмънт България. Събитието дава възможност на ученици и студенти да се запознаят с част от ръководния екип и да надникнат в ежедневния работен процес на институции, организации и компании.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder