Ива Стоянова представя стихосбирката „Благодаря!“ във Видин на 18 май

Ива Стоянова представя стихосбирката „Благодаря!“ във Видин на 18 май

На 18.05.2022 г. /сряда/ от 17.30 ч. в „Зала за изяви“ към отдел „Заемна за възрастни“ на РБ „Михалаки Георгиев“- Видин ще бъде премиерата на стихосбирката „Благодаря!“ от журналистката Ива Стоянова.

Стиховете в книгата са свързани с моменти и емоции, които са познати на всеки човек – любов, вина, предателство, щастие, болка, успех. Авторката казва, че книгата всъщност е нейната поезия за живота и се надява всеки читател да открие себе си и свои преживявания в нея.

В началото на 2021 г. Ива Стоянова издава и друго луксозно лимитирано издание със заглавието “Обичам те”. То е посветено на съпруга й по повод 50-годишният му юбилей.

Кариерата на Ива Стоянова е свързана повече от 25 години с журналистиката. Тя е била управител на „Нова броудкастинг груп“. Преди това програмен директор на „Канал 3“, изпълнителен продуцент „Публицистика“ на ТВ7, водеща и продуцент на редица публицистични предавания, автор на документални филми, портрети, интервюта. От известно време тя е отдадена на писането. Освен сборниците с поезия тя подготвя и първия си роман, който ще бъде издаден следващата година.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder