Отборът на ППМГ-Видин победител в областното състезание „Млад огнеборец“

Отборът на ППМГ-Видин победител в областното състезание „Млад огнеборец“

Отборът на Профилира природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I“ – Видин е победител в областното състезание на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“, което се проведе вчера на Градския стадион „Георги Бенковски“.
Състезанието се проведе в два етапа – „Бойно разгръщане на състезателна пътека“ и „400 м щафетно бягане с препятствия“. На първо място в комплексното класиране се нареди отборът на ППМГ „Екзарх Антим I”. Втори стана отборът на Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ – град Видин, а трети – отборът на ГПЧЕ „Йордан Радичков“.
Анелия Димитрова, ръководител на отбора победител, разказа, че представители на видинската математическа гимназия за четиринадесета поредна година участват в областното състезание, а вече за тринадесети път успяват да се класират за републиканския кръг. Тя обясни, че учениците няма да имат време, за да радват на успеха си, защото още в понеделник започват интензивна подготовка за републиканския етап. Тази година той ще се проведе през месец юни в курортния комплекс „Албена“. „Надявам се да постигнем добро класиране, макар че е много трудно, тъй като там участват първенците от всички области и конкуренцията е много голяма“, сподели Албена Димитрова.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder