Топ вести
04.10.2022 - След преизчисленията от 1 октомври увеличена сума от пенсии и добавки щe получат над 894 хиляди пенсионери
04.10.2022 - 55-годишен мъж e загинал, а две жени все още се издирват след взрива в завод „Арсенал“
04.10.2022 - Новият световен шампион по умствена скоростна математика за деца до 12 години е ученик от София
04.10.2022 - Община Видин проведе обсъждания на важни нормативни документи
04.10.2022 - Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо
04.10.2022 - Сдружение „Активно общество“ провежда дискусии с ученици от Видин и Брегово за зависимостите
04.10.2022 - Панаир на спорта се провежда във Видин
04.10.2022 - Шофьорка, употребила наркотични вещества, е задържана в полицейския арест на РУ Лом за 24 часа
04.10.2022 - Конкурентоспособност и иновации за българските предприятия с програма за 1.49 млрд. евро
04.10.2022 - 29-годишен от Бойница шофирал на амфетамин и канабис е задържан за 24 часа
Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин за предстоящия вот

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин за предстоящия вот

„Както и на последните три парламентарни вота до мен, като водач на листата, застава Отборът на Видин. Хора, отдадени на каузата Видин. Почтени, умни, образовани, нормални хора, които са готови да отделят време и сили, за да дадат своя дан за родния си край и за страната си”. Това бяха първите думи, с които днес се обърна към медиите, водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 5-ти МИР-Видин Росица Кирова, след като тя и колегите й кандидати за народни представители се регистрираха в РИК за участие в предстоящия вот.

Г-жа Кирова, която в предходните два парламента беше заместник-председател на НС, представи пред журналистите кандидатите от листата – хора с богат професионален опит в своята сфера, популярност сред съгражданите си, обединени от силното желание да обновят Видинския регион.

Втори във видинската листа на коалицията е 34-годишният Тихомир Станчев, който общински ръководител на ГЕРБ-Видин и общински съветник във Видин. Станчев е бакалавър „Национална сигурност и културно-историческо наследство” в Университет по библиотекознание и информационни технологии. Магистър в специалност „Държавност, духовност и лидерство в националната сигурност”.

Другият кандидат за народен представител е юристът Валери Димитров. Той е на 39 г., член на ГЕРБ. Завършил е Югозападен университет „Неофит Рилски” в Благоевград, специалност „Право” и „История”.

Следва 34-годишният Мирослав Любомиров.  Инженер. Член на ГЕРБ. Мирослав е общински съветник в община Белоградчик. Завършил е Технически университет във Варна, магистър – инженер по електроенергетика. Инженер – бакалавър по „Електроснабдяване и електрообзавеждане на промишлени предприятия”.

Освен водачът Росица Кирова, другата дама в листата е Ани Арутюнян. Тя е на 31 г., гражданска квота. Ани е доктор по политология в УНСС, магистър – политология, магистър – маркетинг със специалност „Рекламен мениджмънт. Главен изследовател в ЦИОП-УНСС и хоноруван преподавател в катедра „Политология”. Майка на три деца.

Гражданска квота е и следващият кандидат – 36-годишният  д-р Ангел Гошов. Той е завършил Медицинския университет в Плевен. Специализирал в София – неврология. Началник на отделение „Неврология” МБАЛ „Света Петка” – Видин.

Заместник-кметът на община Бойница е другият в листата на коалицията.

Румен Кънчев е на 61 г., икономист. Член на ГЕРБ. Завършил е Икономически университет – Варна, специалност „Икономика на строителството”.

Силният отбор се допълва от 47-годишният областен координатор на ГЕРБ-Видин Александър Матеев. Художник-дизайнер. Той има висше образование от Художествената академия в град Клуж, Румъния. Завършил е семестриално „Архитектура“ във ВВУ „Любен Каравелов“ в София. Народен представител от ГЕРБ-СДС в 45-ото НС.

„За мен е удоволствие да водя тази листа. Изключително съм благодарна на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, че за пореден път ми гласува доверие. Това показва, че той няма съмнение в изборния резултат, който Видин и регионът ни ще постигнат на поредния парламентарен вот”, допълни г-жа Кирова.

 

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder