Топ вести
Областният управител на Видин настоява за недопускане на предизборна агитация в държавните структури на област Видин

Областният управител на Видин настоява за недопускане на предизборна агитация в държавните структури на област Видин

Областният управител на Видин Огнян Асенов, съвместно със заместник областният управител Шишман Чаушев, проведоха работна среща с ръководителите на ОД на Фонд „Земеделие“, държавните горски стопанства в област Видин и „Напоителни системи“ ЕАД – клон Видин във връзка с предстоящите парламентарни избори и недопускане нарушаване на изборното законодателство.

По време на срещата акцент беше поставен върху противодействието на нерегламентирана предизборна агитация в държавните институции и публичните предприятия. „Служителите в администрацията следва да изпълняват законосъобразно и професионално своите задължения, да предоставят своевременно административните услуги и да работят изцяло в полза на гражданите“, каза областния управител.

Огнян Асенов отбеляза, че разчита всеки един ръководител на държавна структура да прояви отговорност, добросъвестност и почтеност при изпълнение на служебните си задължения и да не допуска използване на служебното си положение за влияние върху държавните служители.

Областният управител изрази готовност за незабавно съдействие при случаи, насочени срещу свободното право на упражняване на глас. Той още веднъж напомни за забраната за политическа агитация в държавните структури и за необходимостта от обезпечаване на безпроблемната им работа, както и осигуряване на равнопоставено отношение към всички потребители в контекста на административното обслужване.

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder