Общественият транспорт във Враца осигурява превоз до есенния панаир

Общественият транспорт във Враца осигурява превоз до есенния панаир

Във връзка с предстоящото издание на Врачанския есенен панаир, местната администрация припомни на гражданите, че общественият транспорт извършва превози до алеите към стадион „Христо Ботев“.
Линията, която води до панаира е №9, която тръгва от бл. №26 и има спирка до училище „Иван Вазов“. Линията се изпълнява от електробуси до 23:30 часа.
Последната спирка на Линия №5 от кв. „Бистрец“ е на Експресо /до НУ „Иван Вазов“/ и се извършва до 19:30 часа.
Може да се използват и тролейбусните линии №1 и №2, като последният курс на линия №1 от бл. №26 е в 20:30 часа, а в обратна посока /от „Химко“/ – в 21:00 часа. Спирките, в близост до есенния панаир са на площад „Македония“ и в района на бул. „Екзарх Йосиф“.
От общинската администрация напомнят, че за периода на панаира паркирането в района на чешмичката до училище „Иван Вазов“ ще бъде преустановено, а за удобство на гражданите, които ще използват лични автомобили, ще бъдат обособени два паркинга:
Със свободен достъп – в района на новоизградения спортен комплекс до сектор „Б“ на централния стадион;
Платен паркинг – в района до покрития плувен басейн /цена на час – 1 лв., за 30 мин. – 0,50 лв./;

Официалното откриване на панаира е на 14 септември

Сто тридесет и третото издание на панаира ще бъде открито от легендарния вокал на Deep Purple и Rainbow – Джо Лин Търнър, и родната рок-група „Ахат“. Музикалният спектакъл започва от 20:00 часа на 14 септември на
панаирната сцена пред стадион „Христо Ботев“.
Културната програма продължава с концерт на рапъра 100 кила на 15 септември и със спектакъла „Опасен чар“ с песните на Тодор Колев, в изпълнение на Филип Аврамов и група „Акага“, на 16 септември. На 17 септември на откритата панаирна сцена ще се качи легендарната група „Диана Експрес“, а Берковската духова музика ще закрие есенния панаир на 18 септември, допълват организаторите от община Враца. Всички концерти от 15 до 18 септември започват от 19:30 часа.
Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder