Топ вести
03.12.2023 - Програма за отбелязване на Коледните и Новогодишни празници във Видин
01.12.2023 - През декември всеки ден е Коледа с мобилното приложение на Yettel
01.12.2023 - Днес ще грейнат светлините на коледната елха във Видин
01.12.2023 - Близо 2,5 млрд. лв. за магистрали, пътища, ВиК проекти, саниране и проектиране в бюджета за 2024 г.
01.12.2023 - Министър Асен Василев: България се стреми в следващите 4-5 години да навакса нивата на заплатите до 70% от средноевропейските
01.12.2023 - Кампания за ограничаване разпространението на грипа организираха във Видин
01.12.2023 - Читалището в село Градец отбеляза 95 години от създаването си
01.12.2023 - Вечната класика по Коледа: как да приготвим вкусно свинско със зеле?  
01.12.2023 - Последен ден за плащане на авансовите вноски за 2023 година
01.12.2023 - Възраждане обжалва пред върховния административен съд резултата от изборите за кмет на Монтана
Белоградчик с нова площадка за фитнес

Белоградчик с нова площадка за фитнес

Фитнес площадката е пред Младежки дом и е изградена по проект „Фитнес сред скалите“, финансиран от „Националната програма „Нестле за живей активно 2021”.

Жури, чийто състав бе от олимпийските медалисти Йордан Йовчев и Симона Дянкова, Мария Яровая от НСОРБ, Мария Тодорова от „Нестле България“ и Рада Стефанова, представител на Министерство на младежта и спорта, избраха община Белоградчик за големия победител на 26 януари 2022 година. На 7 октомври, от 15 часа се проведе официалното откриване. То започна с водосвет на Свещеноиконом Рафаил – архиерейстки наместник на Белоградчишка духовна околия. Той поздрави участниците, взели инициатива в програмата, благодарение на които Белоградчик спечели надпреварата с много други градове.

В обръщението си  към всички присъстващи кметът на община Белоградчик – г-н Борис Николов, отбеляза важността на подобно съоръжение. Той благодари и на „Нестле България“, които финансират изцяло проекта; на Елена Александрова за нейния значим принос в осъществяването на инициативата; на техниците от Техническия отдел за тяхното голямо желание то да бъде реализирано по най-добрия начин. „Почти всеки ден минавам от тук и гледам какъв интерес има населението към уредите и се радвам, че постоянно нарастват хората, които ги употребяват“, завърши кметът на община Белоградчик.

В края на церемонията г-жа Елена Александрова сподели, че се надява в бъдеще уредите да се увеличават, защото е много важно децата да спортуват, за да са здрави и развити.

След официалното откриване, възползвайки се от хубавото време, деца от града направиха кратка демонстрация, както и  някои любопитни възрастни.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder