Искаш коледни намаления всеки ден? Lidl Plus харесва това

Искаш коледни намаления всеки ден? Lidl Plus харесва това

Остават броени дни до Коледа! Какво по-подходящо време за ежедневни подаръци и изненади? Ами атрактивни отстъпки за пазаруване в Lidl? И то в най-необходимия период на активна подготовка за празниците… Именно това предлага мобилното приложение Lidl Plus. А през вълшебния декември тези отстъпки са още по-вълнуващи от всякога. Под формата на тайна кутия с изненади – при всяко първо отваряне на приложението за деня, чак до 24 декември, на екрана на мобилния телефон изскача подаръчна кутия. А когато я отворим, в нея ни очаква специална отстъпка за апетитни празнични предложения от двете ексклузивни  серии на Lidl Favorina и Deluxe. Те традиционно украсяват красивите ни трапези с всякакви изкушения за малки и големи. Съдържанието на кутиите с различните отстъпки е съобразено с коледната тематика и дава възможност да опитаме разнообразие от ароматни вкусове и то на доста по-ниска цена.

От Lidl  вярват, че по празниците всеки трябва да се наслади на вкусни преживявания и отбрани деликатеси. Затова и намаленията продължават през целия месец с още две празнични активности в приложението Lidl Plus. Скреч карта и новогодишна рулетка дават възможност за отстъпки на още повече продукти, с които да отрупаме декемврийската си трапеза. Освен специалните намаления, изтриването на скреч картата и завъртането на рулетката могат да ни донесат продукт изненада за само 1 ст.

Но коледните отстъпки на свършват до тук. Предложенията в секция Партньори на приложението ни дават възможност да разнообразим и подобрим ежедневието си чрез различни активности, които идеално да допълнят месец декември, без това да утежнява бюджета ни.  Даже напротив – този месец може  да се възползваме от отстъпка до 25 ст/л при зареждане на гориво и 10% намаление на избрани продукти на бензиностанции OMV. Така празничните пътувания ще бъдат още по-приятни и евтини.  Също така с Lidl Plus можем да запазим всички коледни спомени грижливо опаковани от Pixi, където само с приложението на веригата всеки получава отстъпка от 10% за фотокалендар или фотокнига. Каква добра идея и за коледен подарък на близък?!

Още много други оферти и намаления ни очакват в секцията Партньори на приложението, като то е и супер практично за използване от всички хора, които търсят удобство при ежедневното пазаруване. Вижте още полезни съвети в специалната видео поредица на Lidl.

Защото има ли нещо по-важно от това по време на коледните празници, да сме заобиколени от близките си хора, да похапваме вкусна и свежа храна, и да откриваме супер оферти на супер цени за тези толкова прекрасни и лични мигове? Пожелаваме ви весели празници!

 

 

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder