Отличиха победителите в конкурса за най-впечатляваща екстериорна коледна украса в Монтана

Отличиха победителите в конкурса за най-впечатляваща екстериорна коледна украса в Монтана

Вече са известни победителите в конкурса за най-впечатляваща екстериорна коледна украса, обявен от Община Монтана. Първа награда за най-красива украса в раздела „Обществена сграда“ извоюва Детска градина № 6 „Слънце”. На второ място се класира ЦПЛР – ОДК „Ние, врабчетата“. Трета позиция дигиталната аудитория отреди на Детска градина № 9 „Зора”. Класирането е на база лайкове на публикации на Facebook страницата „Коледа в Монтана“.

Най-много лайкове в раздел „Бизнес сграда“ спечели магазин „Хавана”. Втората награда отива при КАТО Bar & Diner, а на трето място остана магазин „Модерни хлапета”.

Отличените в конкурса са ще получат от общината парични премии и грамоти. Класираните на първо място печелят по 1000 лв. Наградата за второ място е 600 лв., а за трето – 300 лв.

Наградите ще бъдат връчени от кмета Златко Живков на 23 декември по време на концерта „Коледно настроение“. Той ще започне в 17:30 ч. Ако времето позволява, програмата на Трето ОУ „Д-р Петър Берон“ и Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ ще бъде представена на откритата сцена на пл. „Жеравица“. В случай, че метеорологичните условия са неподходящи, талантливите деца ще пеят и танцуват в Общински младежки дом.

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder