Четири нови детски площадки в град Видин

Четири нови детски площадки в град Видин

Новите детски площадки в град Видин  се намират в жилищните комплекси „Гео Милев“, „Крум Бъчваров“, „Бонония“ и в квартал „Калето“. Всяка от площадките разполага с комбинирано съоръжение за пързаляне, катерене и игри, двуместна люлка тип „махало“, люлка-пружинна клатушка, както и съоръжение „занимателен панел“. Изграждането на площадките се осъществява чрез обществена поръчка с предмет „Доставка и монтаж на детски и спортни съоръжения за нуждите на Община Видин“, обособена позиция №1. При изпълнението на строежа са спазени всички изисквания по безопасност и здраве, съгласно предписаните в проекта мерки.

По обособена позиция №2 на поръчката е доставено и монтирано на открито (на ул. „Владикина“) многофункционално съоръжение за фитнес, което разполага с лостове, халки, боксова круша, хендстенд, успоредка, стойка за лицеви опори и др.

Друга нова придобивка е стената за катерене, която бе  монтирана преди дни във видинския квартал „Христо Ботев“. В момента там се изпълняват довършителни работи и се поставя специална ударопоглъщаща настилка.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder