Ясни са победителите по футбол от Общинския кръг  на ученическите игри

Ясни са победителите по футбол от Общинския кръг на ученическите игри

До финалите стигнаха отбори от девет учебни заведения в Община Видин, разделени в три възрастови групи: 5-7 клас, 8-10 клас и 11-12 клас. Срещите от Общинския кръг се проведоха на стадион „Георги Бенковски“. При най-малките на първо място се класира отборът на ОУ „Иван Вазов“, втори са футболистите на СУ „Цар Симеон Велики“, а трети – състезателите на ОУ  „Любен Каравелов“.

Във възрастова група 8-10 клас до финали стигнаха СУ „Цар Симеон Велики“, ГПЧЕ „Йордан Радичков“, ППМГ „Екзарх Антим I“ и ПГСС „Г.М.Димитров“ – град Дунавци. Математическата гимназия се наложи над тима на ГПЧЕ „Йордан Радичков“ след изпълнение на дузпи в изключително оспорван финал. Трети е отборът на Дунавци.

При най-големите – 11-12 клас, в двубой за първото място един срещу друг се изправиха отборите на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ и ППМГ „Екзарх Антим I“. В битка за третото място се състезаваха ПТГ „Васил Левски“ и ГПЧЕ „Йордан Радичков“. След драматичен сблъсък Математическата гимназия се наложи с минимална победа над ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ и се класира за следващия етап на игрите. Трети станаха футболистите на ГПЧЕ „Йордан Радичков“.

В понеделник (20 март) започват ученическите игри по шахмат. Те ще се проведат в заседателната зала на Общински съвет – Видин. На 30 и 31 март е общинският етап по лека атлетика, който ще се състои на реновираната закрита лекоатлетическа писта.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder