Набират оферти за организиране на фестивали и събития в град Видин

Набират оферти за организиране на фестивали и събития в град Видин

И тази година Община Видин е включила в културния си календар добилите популярност  Международен фолклорен фестивал „Синият Дунав“, Младежки фестивал „Summer Vibes Festival“ , фестивал „Vida Art Festival“ през 2023г.“ и събитие за отбелязване на  „Международния ден на река Дунав през 2023г.“ В централния регистър на обществените поръчки все още е отворена възможността за кандидатстване за изпълнение на поръчката по организиране и провеждане на събитията, а утре приключва набирането на оферти за участие. За изпълнение на дейностите са предвидени 210 000,00 без ДДС.

„Vida Art Festival“ ще предложи на видинската публика  два спектакъла за деца на открито в района на Крайдунавски парк, представление за възрастни, работилница за изобразително изкуство и Стендъп комеди шоу, става ясно от документацията на обявената поръчка. Предвижда се да се проведе на 20 и 21 май.

Международния фолклорен фестивал „Синият Дунав“ ще се проведе от 1 до 3 септември и предвижда участието на минимум 18 самодейни и професионални състави и ансамбли от страните по поречието на река Дунав. В рамките на фестивала се предвижда работилници, открити уроци, викторини, тематични състезания, дейности за представяне на европейското културно наследство, представяне на занаятчии и производители на предмети, свързани народния бит и творчество.

Младежки фестивал  „Summer Vibes Festival“ ще се проведе на 10 и 11 юни и предвижда два вечерни концерта с участието на местни изпълнители и танцови формации и минимум 4 популярни артисти и/или групи от българската поп, рок, електронна и хип-хоп и R’n’B музика. Ще се проведат две дневни DJ партита, работилници за танци, музикални работилници.

Събитието за Международния ден на река Дунав ще се проведе на 29.06.2023г. в района на крепостта на „Баба Вида“, а в програмата се предвижда Балонена фиеста с 2 топловъздушни балона и Спектакъл с излъчване на 3D видеоклип, светлинно шоу и пиротехника.

Получените оферти ще бъдат отворени на 24 април 2023 (понеделник).

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder