200 ваучера за посещения на културни събития до края на годината предоставя Община Видин

200 ваучера за посещения на културни събития до края на годината предоставя Община Видин

Желаещите да получат ваучер трябва да коментират тази публикация във Фейсбук страницата на Община Видин посочвайки името и фамилията, възрастта и учебното заведение, което посещават детето или младежът

Развитието на културата, осигуряването на възможности за създаване и разпространение на качествен културен продукт от видинските институти и гарантирането на лесен достъп до него, винаги е било приоритет в работата на Община Видин. Тази тема е особено важна за децата и младежите. Затова и в изпълнение на Програмата за управление на кмета д-р Цветан Ценков, Общината е подготвила и предоставя 200 ваучера за посещения на културни събития в рамките на настоящата година, които ще бъдат предоставени на деца и младежи на възраст от 6 до 18 години.

Всеки ваучер включва по два билета за: прожекция на избран филм в кино CineLux; представление на Държавен куклен театър – Видин; представление на Драматичен театър – Видин; концерт на Симфониета – Видин и годишна читателска карта за Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“.

Ако сте родител или настойник на повече от едно дете, може да коментирате и Вие два или повече пъти публикацията, посочвайки имената на децата в различни коментари.

Участниците, направили първите 200 коментара, отговарящи на условията, ще получат ваучери.

За допълнителна информация може да позвъните на тел.: 094/ 609 427 и на 094/ 609 493.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder