Изпълнете си мечтата: Полет с балон – магията на небето

Изпълнете си мечтата: Полет с балон – магията на небето

Ваучер за полет с балон

Замисляли ли сте се какво ли усещат птиците, реейки се свободно и безгрижно в облаците? От каква ли перспектива виждат света? Как ли ги гали вятърът? Размечтахте ли се? Тогава, хванете любимия човек под ръка и заедно се насладете на вълнуващ полет с балон в околностите на София. Усещайте, дишайте, живейте… Празнувайте живота!

Ето и идея – това преживяване може да бъде нестандартен начин да направиш предложение за брак или страхотна възможност да отпразнуваш рожден ден, а също така би било прекрасен подарък за младоженци!  Вземи ваучер за полет с балон и го направи!

Ако сте от феновете на изненадите без повод (няма нищо по-смислено и прекрасно от това да изненадваш любимите си хора и без да чакаш конкретна дата), веднага проучете възможностите да полетите.

България все още не е Кападокия, но за сметка на това си има супер предимствата. В турската дестинация ще летите в огромен кош, с размерите на стая, в който сте заедно с десетки туристи, преобладаващо от Китай. В България все още повечето кошове са доста по-малки, най-често в балона летите трима заедно с пилота, а може да си организирате и VIP полет за двама.

Ето и няколко идеи и полезна информация, свързана с полетите.

Най-благоприятното време за изпълняване на полет с топловъздушен балон е от октомври до февруари, противно на очакванията, че се лети основно през лятото. Именно в горещите месеци времевият прозорец, в който балонът може да се издигне, е доста по-кратък. Затова полетите се извършват рано сутрин или непосредствено преди залез слънце. Докато в по-студено време полетите могат да започнат и по-късно и да продължат по-дълго през деня.

Височината на издигане е от 400 м до 1000 м. Важно е да правим разлика между полет с балон и издигане с балон. При издигането балонът не се рее свободно в небето, а е прикрепен с въже към земята. Цялото преживяване е доста по-кратко и се събира в 10 минути, през които балонът се издига на малка височина и се спуска обратно на земята.

Тъй като полетът с балон не е от преживяванията с висока степен на адреналин, то е подходящо и за деца. Трябва да се знае обаче, че най-малките могат да се стреснат от шума на горелката в коша, както и че ако са по-ниски от 110 см, няма да виждат друго, освен небето заради коша.

При всички случаи полетът с балон си заслужава. Потърсете опциите и полетете близо до София или вижте Белоградчишките скали от птичи поглед.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder