Топ вести
05.12.2023 - Делът на функционално неграмотните 15-годишни ученици в областите четивна грамотност и математика вече надхвърля 50%
05.12.2023 - Споразумение за екопроектиране на стоките с цел многократна употреба и рециклиране
05.12.2023 - Собственици на малък бизнес бяха удостоени с почетна значка на община Монтана
05.12.2023 - Заключителна пресконференция по проекта за реставрация и адаптация на Видинската синагога в туристически обект
05.12.2023 - Мъж нападна служител на пожарната в Замфирово
05.12.2023 - Лозина Николова обжалва прекратяване на пълномощията ѝ на общински съветник във Видин
05.12.2023 - През ноември 2023 г. приходите изпревариха разходите и бюджетният дефицит падна до 0,6% от БВП
05.12.2023 - Над 221 млн. лв. ще бъдат вложени за саниране и внедряване на мерки за енергийна ефективност в административни сгради в страната
05.12.2023 - Запалиха светлините на елхата в Кула
05.12.2023 - ПРЕЗ 2024 „ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ – ВИДИН” ЕООД ЩЕ ОСИГУРИ НА СВОИТЕ СЪГРАЖДАНИ ПО-КАЧЕСТВЕНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ПОСТОЯННО ВОДОСНАБДЯВАНЕ
Генерал Атанас Атанасов: Промяната във Видин идва с Любен Иванов 

Генерал Атанас Атанасов: Промяната във Видин идва с Любен Иванов 

Изключително важно за Видин, за да може да се търси промяна, е управлението на общината да бъде поверено в ръцете на млади, енергични хора, които имат друго виждане за развитието на Северозападния регион. Това заяви на пресконференция във Видин съпредседателя на Демократична България и съпредседател на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ генерал Атанас Атанасов.

Той подчерта, че Любен Иванов – кандидатът за кмет на Видин, издигнат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ е точно такъв човек. „Смятам, че хората от Видин трябва да разберат, че в негово лице има един изключително подходящ човек, който е способен да управлява тази община“, подчерта генерал Атанасов. Изключително важна е подкрепата не само за кандидата за кмет, но и за хората в листата с общински съветници. „Защото кмет ние във Видин ще имаме, но важно е той да разчита и на мнозинство в Общинския съвет. Така че имам молба, към всички – направете необходимото след един месец да изберете такива хора, които ще променят начина ви на живот към по-добро“, призова съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Генерал Атанасов подчерта, че Видинският регион се нуждае преди всичко от инвестиции, а Любен Иванов има работещ план как да се случи това. С инвестициите ще дойдат и работните места, а по този начин младите хора ще остават тук, отбеляза той. „Грижата ни като политическа сила, която ще управлява Видинска община, ще бъде да създадем условия за по-добър живот за хората, за да може да остават тук, тук да отглеждат децата си, да живеят тук. Това е нашата основна цел“, заяви още генерал Атанасов.

Включвам се в битката за доверието на видинчани тъй като дойде времето Видин да бъде променен, заяви самият Любен Иванов. „Някак сме свикнали да приемаме позицията на Видин най-долу в класациите за доходи, за стандарт на живот, за демографски показатели – като даденост, като нещо, което не може да се промени. Но аз всъщност вярвам, че ние можем да го променим и Видин може в следващите години да тръгне по един друг път. За това трябва един добър, упорит стопанин на града“, посочи той. И допълни, че в целия си досегашен житейски и професионален път се е научил на упоритост и постоянство, които ще му е от полза в бъдещата му работа за град Видин.

Кандидатът за кмет на „Продължаваме промяната – Демократична България“ подчерта, че в тази битка за доверието на гражданите на Видин, ще бъде подпомогнат от листа с общински съветници, която съчетава енергията на младостта и мъдростта на опита.

На Видин му трябва рестарт и то сега, защото след още четири години може да е твърде късно, заяви водачът на листата с общински съветници Валери Василев: „Заставаме целия екип от общински съветници плътно зад Любен Иванов с убеждението, че заедно ще се преборим Видин да стане много по-добро място за живот“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder