Bet365 – Всичко за верификацията на вашия акаунт

Bet365 – Всичко за верификацията на вашия акаунт

Някои хора се чувстват притеснени, когато се стигне до потвърждаването на самоличност за някой букмейкър или друга услуга. Истината е, че това е задължително както за Bet365, така и за клиентите – според регулаторните и законовите изисквания. За да нямате притеснения, сега ще разясним цялата процедура, която всъщност е лесна и бърза.

Още с регистрацията си започвате тази процедура

За да получите достъп до своя акаунт след регистрация, трябва да валидирате посочения от вас имейл адрес. Това става чрез получаване на линк, който трябва да посетим, за да активираме регистрацията си. Няма нищо сложно и не боли. Ако не виждате имейла, проверете папката със Спам съобщения. Може да поискате повторно изпращане на линк като отидете в секция “Верификация”.

 

След това следва потвърждаването на самоличността и адреса ни

Това се случва посредством същата секция, която вече споменахме. И цялото нещо се състои в това да предоставим наш документ. След като сте предоставили всичко необходимо, ще получите отговор дали сте направили всичко правилно най-много до 48 часа. Рядко се случва да има значителни забавяния и проверките се случват изключително бързо. По всяко време може да видите на какъв етап е проверката от същия раздел.

 

Какъв документ можем да предоставим?

В случая с Bet365 се приемат следните документи:

  • Международен паспорт
  • Свидетелство за управление на моторно превозно средство, за която и да е категория
  • Лична карта

При регистрацията посочвате данните на избран от вас документ. За да се верифицирате, трябва да качите електронно копие на този документ. Въведете реалното си ЕГН, защото ако не е валидно, не е възможно да потвърдите самоличността си. Заради това внимавайте в процеса по регистриране.

Тъй като процесът по верификация включва две стъпки. Във всяка от тях трябва да качите различен документ. Заради това и в двете стъпки ще имате избор между различни опции.

Информацията се обработва съгласно световните стандарти на сигурност и изискванията заложени в GDPR и всички други нормативи за личните данни.

 

Какво ще стане, ако не се верифицирам?

Без дa минете през този процес, няма да можете да направите никакво изтегляне на средства от сметката си. Не съществува възможност, при която Бет365 ще ви предостави тази възможност, без да сте потвърдили самоличността си.

 

Как се потвърждава адрес чрез пощенски код

Когато изберете тази опция, към адреса, който сте посочили при регистрирането, ще бъде изпратено физическо писмо. В това писмо се съдържа картонче с код. Писмото пристига до адреса за най-много 10 работни дни, най-често в рамките на седмица. Когато пристигне, просто трябва да отворите писмото, да видите кода и да го впишете в съответното поле на страницата за верификация.

 

Какви са най-честите причини за неуспешна проверка?

Ако сте извършили всичко почтително, не сте въвели умишлено или неумишлено грешна информация, тогава става въпрос за някакъв въпрос от техническо естество. Това може да е:

  • При качването на документ, той не се вижда в своята цялост. При снимането или сканирането му трябва да се уверите, че във файла ще се виждат и четирите ъгъла на документа.
  • Също така трябва да се уверите, че снимката или сканираният файл са с достатъчно добро качество, което позволява ясно да се види всеки един от елементите на документа.
  • Трябва да се уверите, че сте предоставили документ, който е в рамките на своя срок на валидност. Няма как да стане с документ, който е изтекъл.
  • Понякога се случва да сте изпратили някакъв документ, който не е посочен в списъците в двете стъпки по верификация. За всеки един от тях има определени изисквания, които трябва да се спазят. Прочетете ги внимателно.

Извън всичко посочено, няма да имате други проблеми с това да потвърдите своята информация. Това е във ваш интерес. Ако един сайт не изпълнява верификация, то той работи напълно нелегално или нарушава поне частично регулациите на НАП.

 

 

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder