Симфониета Видин с турне в няколко града в България

Симфониета Видин с турне в няколко града в България

Поредица от концерти ще изнесе в следващите дни Симфониета Видин на различни сцени в страната. Първият концерт в рамките на турнето е тази вечер – в Казанлък оркестрантите ще представят програмата „Музиката на Италия“, с участието на Руслан Мъйнов и Левон Манукян. Следва гостуване в Севлиево, където Симфониета Видин ще изнесе концерт съвместно с формацията „Четиримата тенори“, с диригент Петър Димитров. Същата концертна програма ще бъде представена на следващия ден в Пловдив, във Военния клуб, и на 16 май в Кърджали. На 17 май в Смолян е последният ден от турнето – там отново ще бъде представен концерът на Симфониета Видин и „Четиримата тенори“.

На 23 май е второто гостуване през този месец на видинската Симфониета в Троян. Този път оркестърът ще представи програмата „Музиката на Италия“, с Руслан Мъйнов.

На 29 май на сцената на Драматичен театър „Владимир Трандафилов“ – Видин ще бъде представен концерт-копродукция с Плевенска филхармония – „Да обичаш Гершуин“, със специалното участие на Хилда Казасян.

Източник: Вестник НИЕ
Снимка: Симфониета Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder