Ботев (Враца) обяви вход свободен за мача на сезона

Ботев (Враца) обяви вход свободен за мача на сезона

От Ботев (Враца) обявиха вход свободен за решителния мач с Марек (Дупница), пише „Тема спорт“. Врачани ще се изправят срещу представителя на Втора лига на 30 май, четвъртък от 19:00 часа в битка за място в елита.

Домакин на сблъсъка ще е стадион „Христо Ботев“ във Враца. През тази година наредбата е различна от тази през предишните кампании и мачът е на стадиона на отбора, завършил 14-ти в елита, а до момента се игра на неутрален терен.

Община Враца разпространи информация за шествие и разнообразна програма, с която Враца ще покаже своята подкрепа към любимия си отбор.

 

На 30 май /четвъртък/ стотици възпитаници на детски и учебни заведения ще вземат участие в традиционното мажоретно шествие. Стартът на пъстрото дефиле е в 17:00 часа пред Сувенирната палата, като под съпровода на духовия оркестър малките мажоретки ще преминат по пешеходната зона и ще стигнат до централния площад.
Непосредствено след празника, отново от площад „Христо Ботев“ в 18:00 часа ще бъде дадено началото на общоградско шествие в подкрепа на футболния отбор на града. Множеството бъде водено от мажоретки и духовия оркестър, като ще премине през централната пешеходна зона и ще се отправи към стадиона, където от 19:00 часа започва баражът.
Подкрепата си за любимия отбор на Враца ще засвидетелства и неповторимият тенор Валерий Георгиев.
След края на футболното съревнование централният стадион в града ще бъде покорен от нежния глас на Деси Добрева!
От Общината са осигурили транспорт за живущите в кварталите „Дъбника“, „Сениче“ и „Металург“, на 30 май по маршрута на Линия №1 ще се движи извънреден превоз от 18:00 часа /начална спирка бл. №26 – и крайна – „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов / и в 22:00 часа /начална спирка „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов“ и крайна – бл. №26/.
Освен превозни средства на градския транспорт, в превоз на пътници ще се включат и атракционните влакчета, които ще извършват превози от 17:00 часа от бл. 26 до стадиона.
Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder