Човешки права: камера, действие!

Човешки права: камера, действие!

75- та годишнина на Съвета на Европа : Обединени около нашите ценности


Конкурсът е отворен за млади (до 26-годишна възраст (включително))  
непрофесионални фотографи и режисьори, които са граждани или жители на една от 46-те държави-членки на Съвета на Европа.

Представените теми и предаденото послание са свързани с темата за правата на човека в Европа и за предпочитане засягат области, разглеждани от Съвета на Европа .Участието в конкурса е безплатно.Състезателите могат да представят повече от една снимка или видеозапис във всяка състезателна категория.

Всяка снимка или видеоклип трябва да отговарят на изискваните технически спецификации, описани по-долу, и да бъдат придружени от заглавие.

Участниците публикуват своите записи в Instagram, като маркират официалния акаунт на Съвета на Европа в Instagram ( @councilofeurope ) и използват уникалните хаштагове #CoE75 ; #75CoECopetition ; #75CoECopetition_AI

Използването на AI инструменти или технология при производството на снимка или видео трябва да бъде ясно посочено с хаштаг #75CoECompetition_AI

Участниците трябва да са единствените автори на своята работа.

Участниците трябва да са получили съответното съгласие от всички лица, включени в тяхната работа, в съответствие с приложимите закони и да спазват всяко друго приложимо законодателство, когато създават своите снимки или видеоклипове.

Снимки или видеоклипове, които могат под каквато и да е форма или начин да подкопаят ценностите на CoE, ще бъдат дисквалифицирани.

Организаторите на конкурса си запазват правото да оттеглят снимка или видеоклип, ако има причина да смятат, че участник е нарушил правилата на конкурса.

Участниците запазват авторските права върху своите записи. С участието си в конкурса победителите приемат да предоставят безвъзмезден лиценз на Съвета на Европа за публикуване и/или излагане на печелившите записи във всякакъв формат и представяне на победителите и съответните им изображения. Такива изображения могат да се използват и за популяризиране на бъдещи събития, както и за повишаване на осведомеността за работата на Съвета на Европа. Победителите приемат да сключат лицензионно споразумение със Съвета за горепосочените цели. Всеки път, когато CoE използва наградените снимки и видеоклипове за илюстриране на материали на организацията, конкурсът и името на автора винаги ще бъдат споменавани.

С изпращането на изображение за конкурса, участниците ще се считат за съгласни да бъдат обвързани с правилата на конкурса.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder