Деца от Спортно-социална школа „Реал Мадрид“ във Видин участваха в традиционния турнир „Копа Алма 2024 “ в Будапеща

Деца от Спортно-социална школа „Реал Мадрид“ във Видин участваха в традиционния турнир „Копа Алма 2024 “ в Будапеща

Десет деца от Спортно-социална школа „Реал Мадрид“ във Видин участваха в традиционния турнир „Копа Алма 2024 “ в Будапеща, Унгария. Спортното събитие се организира от едноименната фондация. Посещението на футболистите в края на месец юни е организирано със съдействието на Община Видин.
Децата на Видин, водени от Светлина Вълчева и Мартин Методиев, представиха достойно града ни и България. В турнира участваха 8 социално-спортни училища от Европа: Испания, Португалия, Полша, Румъния, Украйна и други.
Малките ни футболисти изиграха 8 мача, като записаха 7 победи и една загуба от домакините след изпълнение на дузпи. Видинските спортисти се включиха и в Шоу на талантите и заслужено спечелиха аплодисментите на публиката.
По време на посещението си малките футболисти посетиха новия стадион „Пушкаш Арена“ и разгледаха културно-историческите забележителности на унгарската столица. Огромно уважение към видинските деца показа посланикът на Република България в Унгария Христо Полендаков. Той присъстваше на мачовете на децата и ги подкрепяше през цялото време.
Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder