Осма жертва на коронавируса в България! Мъж от Черно поле със съмнения е настанен във видинската болница (ОБНОВЕНА)

Осма жертва на коронавируса в България! Мъж от Черно поле със съмнения е настанен във видинската болница (ОБНОВЕНА)

Тази сутрин е починала 51-годишната жена с COVID-19, която беше хоспитализирана в МБАЛ Благоевград. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.
Жената е страдала и от астма. Късно снощи в лечебното заведение почина и 74-годишната ѝ майка. Възрастната жена също беше диагностицирана с новия коронавирус.

Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките.
Припомняме, че по-рано днес от ВМА съобщиха, че към момента заразените с вируса у нас са 338 души. Новите случаи са седем.
Mеждувременно мъж от Черно поле е в лошо състояние е настанен във видинската болница, разбра Видин Вест ТВ. При него също има съмнение за заразата, но се все още се очакват резултатите от пробите. Резултати се очакват за още 3-ма пациенти, настанени в МБАЛ „Света Петка“.

„До момента пробите показват отрицателен резултат за КОВИД-19, но утре до обяд очакваме резултатът от последните тестове“, каза за новините на Видин Вест, д-р Богдан Томов.

Мъжът от Черно поле е имал белодробно старо заболяване, а в неговия имот живеели още 18 човека, съобщиха за Видин Вест негови съседи от селото.

По информация на медията и лекар от ломската болница е в тежко състояние. Пробата му за КОВИД-19 била положителна, станало ясно още преди седмица, но затова се разбира едва днес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ…

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder